Tervetuloa Wilman, Google Workspace for Education ja M365 / O365 vaikutustenarviointien aloitustapahtumiin elokuussa – ota askel kohti tietosuojattua opetusta!GDPR with EDUDATA (1)

Tietosuojan vaikutustenarviointi (DPIA) on keskeinen työkalu, jolla opetuksen järjestäjät varmistavat henkilötietojen käsittelyn lainmukaisuuden ja riskienhallinnan laajasti opetuskäytössä olevissa palveluissa, kuten Microsoft 365, Wilma ja Google Workspace for Education. Cloudpointin tarjoama Suomen johtava opetuksen tietosuojapalvelu Edudata.io tarjoaa kattavan DPIA-palvelun, joka tukee opetuksen järjestäjiä monitasoisen vaikutustenarvioinnin toteuttamisessa tietosuoja-asetuksen vaatimusten mukaisesti. Pohjoismaiden laajin opetuksen tietosuojaan erikoistunut lakiasiantuntijatiimi on kehittänyt valmiit arviointiprosessit ja alan parhaan dokumentaation, jotka virtaviivaistavat DPIA-prosessin jokaiselle opetuksen järjestäjälle.

Aloitetaan DPIA-prosessit yhdessä elokuun tapahtumissa ja tehdään dokumentti yhdessä valmiiksi!

Ilmoittautuminen elokuun vaikutustenarviointien aloituksiin on nyt auki!

Ilmoittautuminen tarkoittaa palvelun tilausta ja sinulle lähetetään toimeksiantosopimus ilmoittautumisen jälkeen. Palveluun sisältyy valmis tietosuojalakiasiantuntijoiden laatima laaja tietosuojan vaikutustenarviointi -dokumentti Wilmaan ja sen uuteen Amazon-palveluun, Google Workspace for Educationiin tai Microsoft 365/O365 -palveluun ilmoittautumisesi mukaan. Lisäksi palveluun kuuluu vuosittainen ylläpito ja laatutakuu, jota muut palveluntarjojat eivät tarjoa. EU komissio kertoo, että tietosuojan vaikutustenarviointia pitää päivittää jatkuvasti ja meidän kanssamme päivittäminen on aina automaattista.

Palvelun hinta perustuu kunnan tai opetuksen järjestäjän kokoon. Voit katsoa oman hintanne tästä taulukosta. Mikäli olet Edudata.io tietosuojapalvelun asiakas, toimit yksityisessä oppilaitoksessa, ammattioppilaitoksessa tai ammattikorkeakoulussa niin olethan yhteydessä myynti@cloudpoint.fi niin varmistamme hintanne erikseen.

Tarjoamme tietosuojan vaikutustenarviointeja myös projektiluontoisesti mutta teknologian nopeasti muuttuvassa maailmassa ja tekoälyn aikakaudella suosittelemme palvelua, jotta olet aina yhteensopiva tietosuojan kanssa. Mikäli haluat kuulla lisää hinnoittelusta, Suomen johtavasta Edudata.io tietosuojapalvelusta tai DPIA-palvelustamme voit olla yhteydessä myynti@cloudpoint.fi

Laaja tietosuojan vaikutustenarviointi

Ilmoittaudu Elokuun yhteisiin aloituksiin täyttämällä lomake: