Wilma siirtyy pian käyttämään Amazon pilvipalveluita ja tämä muutos vaatii rekisterinpitäjiltä pikaisia toimenpiteitä! 

Cloudpoint oy:n tietosuojapalvelu Edudata.io järjestää kaikille Wilman asiakkaille yhteisen aloitustapaamisen laajaan tietosuojan vaikutustenarviointiin, joka jokaisen Wilman asiakkaan olisi syytä toteutettaa ennen muutoksen toteutumista.

Laaja tietosuojan vaikutustenarviointi ei ole ainoa tehtävä toimenpide sillä muutosta ennen käyttäjillä on edessään lisäksi useita järjestelmämuutoksia. Kokonaisuudessaan pilvipalveluun siirtymiseen liittyvät muutokset ja toimenpiteet voivat kestää useita kuukausia, ja siksi suosittelemme jokaista aloittamaan niin pian kuin mahdollista.

 

Miksi toteuttaa Wilman laaja tietosuojan vaikutustenarviointi Cloudpointin Edudata.io laajan DPIA-palvelun avulla?

✓ Yhteistyö Wilman kanssa 
✓ Laatu takuu, jota et muualta saa!
✓ Kattava dokumenttipohja sinulle valmiina
✓ Tietosuojaan erikoistunut lakiasiantuntijoiden tiimi
✓ Laaja tekninen osaaminen
Laajasti huomioitu Amazon muutos
✓ Suomen johtava tietosuojapalvelun tarjoaja
✓ Valmis ja sulava prosessi alusta loppuun
✓ Jatkuva ja vuosittainen ylläpito riskien muuttuessa

Ilmoittaudu mukaan seuraavaan aloitustapahtumaan 11.6. ja vältä mahdolliset riskit ja varmista oppijoiden oikeuksien toteutuminen muutoksen tapahtuessa! 

Palvelun hinta perustuu kunnan tai opetuksen järjestäjän kokoon. Voit katsoa oman hintanne tästä taulukosta. Mikäli toimit yksityisessä oppilaitoksessa, ammattioppilaitoksessa tai vaikkapa ammattikorkeakoulussa niin olethan yhteydessä myynti@cloudpoint.fi niin varmistamme hintanne erikseen.

Ilmoittautuminen tarkoittaa palvelun tilausta ja sinulle lähetetään toimeksiantosopimus ilmoittautumisen jälkeen. Palveluun sisältyy valmis tietosuojalakiasiantuntijoiden laatima laaja tietosuojan vaikutustenarviointi-dokumentti Wilmaan ja sen uuteen Amazon-palveluun, vuosittainen ylläpito ja laatutakuu, jota muut palveluntarjojat eivät tarjoa. EU komissio kertoo, että laajaa tietosuojan vaikutustenarviointia pitää päivittää jatkuvasti ja meidän kanssa päivittäminen on automaattista. Tarjoamme laajoja tietosuojan vaikutustenarviointeja myös projektiluontoisesti mutta teknologian nopeasti muuttuvassa maailmassa ja tekoälyn aikakaudella suosittelemme palvelua, jotta olet aina tietosuojan vaatimustenmukainen. Mikäli haluat kuulla lisää hinnoittelusta tai palvelustamme voit olla yhteydessä myynti@cloudpoint.fi